STRADALA OBITELJ NA A3

Poginula 11-godišnja djevojčica, njena sestrica kritično

06.09.2010 u 15:14

Bionic
Reading

Teška prometna nesreća, u kojoj je stradala šesteročlana obitelj iz Rijeke, dogodila se danas u 11.25 sati na autocesti A3 kod mjesta Zadubravlje, nedaleko od Slavonskog Broda. U nesreći je poginula 11-godišnja djevojčica, a teške ozljede zadobilo je i ostalih pet članova obitelji, roditelji i troje djece od kojih najmlađe ima pet, a najstarije 18 godina

Uzroci nesreće još se utvrđuju. Zasad se zna da je vozač S.S. (47) izgubio kontrolu nad automobilom. Škoda je na 225. kilometru probila zaštitnu ogradu, prešla na južni kolnički trag, sletjela s autoceste te se zaustavila na travi.

Iako se automobil nije prevrtao, pri silovitom udaru u ogradu i slijetanju ozlijeđeni su svi putnici u automobilu: petogodišnji dječak, tri djevojčice u dobi od devet, 11 i 18 godina te njihovi roditelji.

Mada se, kako doznajemo, u prvi mah činilo da nitko nije zadobio po život opasne ozljede, stanje 11-godišnje djevojčice iznenada se pogoršalo te je od zadobivenih ozljeda i preminula. U kritičnom stanju je i njena devetogodišnja sestra, za čiji se život bore liječnici slavonskobrodske bolnice, u kojoj je zadržana stradala obitelj.

Očevid na mjestu nesreće još je u tijeku.