Crna kronika PROFESOR IZ TREBINJA

Uhvatio djevojčicu za guzu i skinuo gaće

Profesor iz Trebinja na plaži u Župi Dubrovačkoj rukom je uhvatio za stražnjicu 14- godišnju djevojčicu koja se kupala s vršnjacima. Ni to mu nije bilo dovoljno te je skinuo kupaće gaćice i pitao:' Jeste li ikada vidjeli ovakvoga?'

Na zahtjev nadležnog Državnog odvjetništva RH, sutkinja Istražnog centra Županijskog suda u Dubrovniku Marija Donatović- Dabelić odredila je zbog osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo zadovoljavanja pohote pred maloljetnim osobama u utorak prijepodne 30- dnevni istražni pritvor za BiH- državljanina Željka Adžovića (36) iz Trebinja.

Adžović je u subotu 28. kolovoza poslijepodne oko 17,15 sati, nakon telefonskog poziva za intervenciju policije, uhićen u mjestu Mlini u Župi Dubrovačkoj, nakon što je ničim izazvan počinio i neuobičajeni eksces, piše Slobodna Dalmacija.

Naime, u jednom je trenutku rukom uhvatio za stražnjicu 14- godišnju djevojčicu koja se na mulu mjesne rive kupala s više vršnjaka oba spola. Ni to mu nije bilo dovoljno te je skinuo kupaće gaćice i prema riječima očevidaca uz riječi "Jeste li ikada vidjeli ovakvoga" pokazivao spolovilo.

Djeca u dobi od 13 do 16 godina su se snašla te su sa šipkama i kamenjem u rukama okružili Adžovića koji je skočio u more. Počeo je plivati prema nedostupnom dijelu obale u Platu ili ka otočiću Supetar nedaleko Cavtata, ali nije imao sreće jer je u blizini bilo plovilo Pomorske policije te su ga izvukli iz mora i priveli na obavijesni razgovor.

Adžoviću prijeti zatvor u trajanju od tri mjeseca do tri godine.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još