Crna kronika TIJEKOM UHIĆENJA DILERA

Novinarka napadnuta pred karlovačkim sudom

Pri današnjem privođenju osoba koje je karlovačka policija uhitila zbog zloporabe opojnih droga, nekoliko žena okupljenih ispred istražnog centra karlovačkog Županijskog suda vrijeđalo je i nasrnulo na novinarku Radija Mrežnice Tamaru Perković

Policijska uprava karlovačka priopćila je danas da je u proteklih nekoliko dana uhićeno šest osoba zbog počinjenih 16 kaznenih djela zloporabe opojnih droga. U sklopu te kriminalističke istrage pronađeno je ukupno pola kilograma marihuane, dosta alata potrebnog za daljnje raspačavanje, kao i određeni iznos novca za koji je utvrđeno da potječe od trgovanja opojnim drogama.

U priopćenju policije navodi se da su uhićene osobe dovedene u istražni centar Županijskoga suda na saslušavanje te da će policija nastaviti kriminalističku istragu na temelju dosad prikupljenih obavijesti i utvrđenih činjenica.

Nekoliko žena, okupljenih ispred suda, vrijeđalo je i nasrnulo na novinarku Radija Mrežnice Tamaru Perković želeći spriječiti fotografiranje privođenja šestorice osumnjičenika, ali je, kako je potvrđeno u Policijskoj upravi, policija spriječila veći incident i zaštitila novinarku.

Glasnogovornica karlovačke policije Andreja Lenard izvijestila je da je u tijeku utvrđivanje činjenica o događaju remećenja javnog reda i mira.

Novinarka Tamara Perković rekla je pak da joj je jedna žena iz grupe prijetila riječima: 'Ubit ću te, ne daj joj da slika, gurni je, ubit ću te.'
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još