Crna kronika NITKO NIJE VIDIO KADA JE SLETIO U KANAL

U autu pronašli mrtvog 66-godišnjaka

Nakon što se jučer nije vratio kući, ukućani su krenuli u potragu za Dragutinom Vujčićem (66) iz Slavonskog Broda. Poslije nekoliko sati potrage, u kanalu obraslom grmljem ugledali su njegov automobil

Kako doznajemo, Dragutin se jučer od prijatelja vraćao u Slavonski Brod, no kući nikada nije stigao. Na pustom dijelu ceste, u blizini Slobodnice, doživio je prometnu nesreću koja se, kako doznajemo, dogodila između 14 i 23 sata.

Očevidom je utvrđeno da su desni kotači njegovog Ford Focusa zahvatili travu uz rub ceste. Vozač je uslijed toga izgubio kontrolu nad automobilom koji se zanio na kolniku. Prešao je potom preko travnate površinu na suprotnu stranu ceste te je sletio u dva metra dubok odvodni kanal, udarivši prednjim dijelom u kosinu kanala.

Kako je taj dio uz cestu nenaseljen, nitko nije vidio da se dogodila nesreća, a budući da je kanal obrastao gustim raslinjem, vozači nisu mogli niti uočiti automobil niti priskočiti u pomoć nesretnom vozaču.

Njegovo već ukočeno mrtvo tijelo pronašli su rođaci te su oko 23 sata sve dojavili policiji. Liječnici Hitne pomoći preostalo je samo da u 23.20 sati konstatira vozačevu smrt. Mrtvo tijelo 66-godišnjaka prevezeno je na Odjel patologije u bolnicu. Po nalogu istražnog suca tijekom današnjeg dana obavit će se obdukcija, nakon koje će se znati uzrok i točno vrijeme nastanka smrti.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još