Crna kronika PLJAČKAŠI U POREČU

Turiste napadali plinskim pištoljem

Porečka policija uhitila je i privela u Istražni centar Županijskog suda u Puli trojicu razbojnika koji su u Poreču napadali mlađe strane goste te im oduzimali novac i dragocjenosti

Naime, 32-godišnjaka s područja Županje, 18-godišnjaka s područja Poreča i 19-godišnjaka s područja Virovitice, tereti se da su u dva navrata uz prijetnju plinskim pištoljem počinili razbojništvo nad stranim državljanima.

Dosadašnjim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da su 12. kolovoza, oko tri sata ujutro, u jednom turističkom naselju u Poreču prijeteći plinskim pištoljem dvojici nizozemskih 17-godišnjaka počinili razbojništvo oduzevši im mobitel i 170 kuna.

Istoga su dana u naselju Špadići na isti način, prijetnjom plinskim pištoljem, od dvojice austrijskih 18-godišnjaka otuđili dva ručna sata, srebrni nakit i manji iznos novca. Austrijance su pritom oštetili za oko pet tisuća kuna. Zbog sumnje da su počinili još sličnih djela, kriminalističko istraživanje se nastavlja.  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još