Crna kronika NASILNI MAJK U PRITVORU

Unakažena žena s flasterima otpuštena iz bolnice

Iako mediji spekuliraju da je mlada žena I. K. (28), kojoj je prije četiri dana Mario Mažuran poznatiji kao Majk nožem unakazio lice, pobjegla s Odjela maksilofacijalne kirurgije sušačke bolnice, doznajemo da je ona jučer otpuštena nakon sanacije rana

‘Jučer ujutro normalno je otpuštena iz bolnice. Vidio sam da neki novinari pišu da je pobjegla, no to nije istina. Imala je više rezne rane po licu, koje smo precizno sašili i pokrili flasterima te njezin boravak na našem odjelu više nije bio potreban’, rekao nam je zamjenik šefice Odjela maksilofacijalne kirurgije, profesor Robert Cerović.

Podsjetimo, 28-godišnjakinju je 27. srpnja ujutro u Rijeci 39 godina stariji Mario Mažuran Majk, s kojom ima sedmogodišnje dijete, nožem razrezao više puta po licu, odvezao je pred Hitni medicinski trakt na Sušak i tamo ostavio zajedno s vozilom.

Dok je ona sama zatražila liječničku pomoć, on se udaljio, ali nedugo potom i sam prijavio policiji i priznao zločin. U Istražni centar Županijskog suda u Rijeci priveden je 28. srpnja u 14 sati, gdje je zadržan 48 sati kako ne bi mogao utjecati na svjedoke.

Danas mu je pritvor produžen za još mjesec dana.

  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još