NEPOPRAVLJIVI NASILNIK

Mario Korade opet divlja i prijeti

30.01.2009 u 15:38

Bionic
Reading

Dvadesetogodišnji Mario Korade, sin peterostrukog ubojice i generala Ivana Koradea, usprkos naloženom mu tretmanu kod psihijatra i zaštitnim mjerama nadležnog obiteljskog centra, i dalje divlja te prijeti ljudima palicom

Prema pisanju Jutarnjeg lista, Korade junior u četvrtak navečer oko 20.35 u pijanu stanju s dvojicom prijatelja divljao je u kafiću u centru Zlatara, vrijeđao i ponižavao konobaricu koja ih je odbila poslužiti i na koncu zaprijetio njoj i gostima da će sve porazbijati teleskopskom palicom koju je izvadio iz jakne.

Nakon okršaja su izašli i pričekali na parkiralištu dvojicu mladića koje su prethodno vrijeđali u kafiću. Došlo je do naguravanja, a jedan od sačekanih dobio je i udarac u glavu.

Policija je mlade nasilnike privela u policijsku postaju u Zlatar Bistrici, gdje im je izmjerena koncentracija alkohola u krvi u rasponu od 1,19 (Korade) i 2, 75 promila, dok je treći odbio alko-test.

Budući da je riječ o ponavljačima, zadržani su u postaji, a protiv njih su podnesene prekršajne prijave za narušavanje javnog reda i mira. Korade je prijavljen i zbog prekršaja Zakona o oružju.

Bilo bi zanimljivo čuti što bi član Državno-sudbenog vijeća Arno Vičić - koji je zbog dobrih gena glasovao za imenovanje sutkinje Ive Lovrin, kćeri bivše ministrice pravosuđa – preporučio pravosuđu da učini s Mariom Koradeom, s obzirom na njegove genetske predispozicije.