SLAVONSKI BROD

Očevi se umalo poubijali zbog tinejdžerske ljubavi

15.07.2010 u 12:45

Bionic
Reading

Očevi dvoje zaljubljenih maloljetnika, 14-godišnje djevojčice i 17-godišnjeg mladića, sinoć su se žestoko posvađali. Nezadovoljni što su njihova djeca u vezi, očevi su razmijenili uvrede i psovke, a naposljetku je pala i prijetnja ubojstvom. Najdeblji kraj ipak je izvukla djevojčica koju je otac pretukao drvenim štapom

Kako doznajemo od glasnogovornice PU brodsko-posavske Kate Nujić, ljutiti očevi dvoje zaljubljenih tinejdžera posvađali su se kad su se sinoć, nešto poslije 20 sati, susreli na ulici. Nakon galame i uzajamne razmijene psovki i uvreda, 57-godišnji mladićev otac zaprijetio je ocu djevojčice, s kojom je njegov sin u vezi, da će ga ubiti.

Uznemireni građani, pred čijim se očima odvijala žestoka svađa razjarenih očeva, pozvali su policiju, no dvojac se do njihovog dolaska razišao.

Otac 14-godišnje djevojčice nije se smirio niti nakon dolaska kući, gdje je uslijedila prava drama. Ljutit zbog veze svoje kćeri i 17-godišnjeg susjeda, drvenim je štapom pretukao djevojčicu, kojoj je nakon toga ukazana liječnička pomoć.

Na vrata dvojice nasilnika ubrzo su zakucali policajci. Uhitili su 57-godišnjeg mladićeva oca, nad kojim se provodi daljnje kriminalističko istraživanje, a nakon toga i 51-godišnjaka koji je štapom pretukao 14-godišnju kćer.

Očevi, koji su kako doznajemo od ranije poznati policiji po nasilničkom ponašanju i narušavanju javnog reda i mira, zaradili su prekršajne prijave, 51-godišnjak zbog nasilja u obitelji nad malodobnom kćeri, a 57-godišnjak zbog narušavanja javnog reda i mira. O prijetnji ubojstvom policija će posebnim izvješćem izvijestiti Općinsko državno odvjetništvo u Slavonskom Brodu, zbog čega bi mladićev otac mogao dobiti i kaznenu prijavu.