DIVLJA LJUBOMORA NA DJELU

Pokušao ubiti Austrijanca, ozlijedio dvije žene...

05.07.2010 u 15:22

Bionic
Reading

Zbog pokušaja ubojstva 35-godišnjeg austrijskog državljanina, 28-godišnji M. M. iz okolice Novigrada priveden je u nedjelju u večernjim satima istražnom sucu Županijskog suda u Puli.

Pod utjecajem alkohola od 0,6 g/ kg M.M. je oko 6 sati ujutro u naselju Paolija nedaleko Novigrada najprije verbalno, a zatim i fizički napao svoju 23-godišnju suprugu. Potom je u istoj stambenoj zgradi provalio vrata stana 37-godišnjakinje, koju je uz prijetnje također i fizički napao.

Očito razjaren, provalio je i vrata drugog stana te fizički napao i 35-godišnjeg austrijskog državljanina, što je prijavljeno kao pokušaj ubojstva. Naime, kako je izvijestila policija M. M. je Austrijanca uhvatio rukama za vrat s namjerom da ga usmrti, u čemu ga je, srećom, spriječio događaju nazočni 49-godišnjak.

M. M. se ni nakon tog incidenta nije pribrao, nego je provalio i vrata trećeg stana u vlasništvu 34-godišnjaka kojeg pak nije zatekao u stanu pa mu je probušio gumu na automobilu parkiranom u dvorištu. U manijakalnom pohodu, najvjerojatnije motiviranom ljubomorom, M. M. je provalio i vrata četvrtog stana, pri čemu ga je policija zatekla i uhitila.

Sudionici ovog nemilog događaja pukom srećom prošli su samo s lakšim ozljedama. 28-godišnjem M. M. slijedi prijava kako za pokušaj ubojstva, tako i za kaznena djela prijetnji te oštećenja tuđe imovine.