Crna kronika PAO 'POLJOPRIVREDNIK'

Uzgajao marihuanu u tajnom laboratoriju

Zagrebačka policija otkrila je ilegalni laboratorij marihuane u kojem je pronašla 486 sadnica konoplje i vreću s četiri kilograma sirovog lišća konoplje te uhitila 36-godišnjaka kojeg sumnjiči za uzgoj, proizvodnju i distribuciju marihuane na ilegalnom narko tržištu

Policija je prije dva dana uhitila 36-godišnjaka za kojeg je sumnjala da se bavi proizvodnjom i distribucijom marihuane, nakon čega je pretragom drvenog objekta u dvorištu njegove kuće pronašla ilegalni laboratoriji marihuane.

Sadnice konoplje u plastičnim posudama, vreća s oko četiri kilograma sirovog lišća konoplje i pripravci za uzgoj, održavanje i prihranjivanje biljaka pronađeni su u dvije prostorije prilagođene uzgoju konoplje s posebno instaliranim toplinskim, svjetlosnim i ventilacijskim uređajima.

Policija navodi da će se količinu i vrijednost zaplijenjene droge moći odrediti nakon sušenja i toksikološkog vještačenja.

Osumnjičeni 36-godišnjak policiji je dosad bio poznat zbog kaznenih djela s elementima nasilja, imovinskih delikata te sadnje i uzgoja stabljika konoplje. Jučer je odveden istražnom sucu zagrebačkog Županijskog suda.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još