Crna kronika PROVALA U KOSTRENI

Dok su spavali, kradljivci u tišini 'radili'

Supružnici iz Kostrene ostavili su sinoć otvorena balkonska vrata obiteljske kuće i otišli na spavanje, a probudili se bez automobila, dokumenata i novca. Noć ranije, također u Kostreni, provaljeno je u obiteljsku kuću dok su ukućani spavali

Otvorena balkonska vrata u Doričićima olakšala su noćas ulaz kradljivcu u kuću iz koje je otuđio ključ osobnog automobila marke Honda Accord, osobne isprave i isprave vozila, bankovne i zdravstvene kartice te nekoliko stotina kuna i eura. Hondom se potom i odvezao u nepoznatom pravcu.

Iz kuće u Svetoj Luciji, u koju je nepoznati počinitelj provalio noć ranije, otuđen je mobilni telefon, prijenosno računalo, ključevi osobnih automobila marke VW Passat, Toyota Yaris i kampera, kreditne kartice te nekoliko stotina kuna.

Riječki policijski službenici tragaju za počiniteljem ili više njih te ukradenim predmetima, ali i upućuju apel građanima na povećan oprez i poduzimanje mjera samozaštite naročito tijekom ljetnih mjeseci i visokih temperatura kada ostavljamo otvorene prozore ili balkone, što kradljivcima olakšava posao.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još