NA POVRATKU IZ DISKA

Ponudio susjedi prijevoz pa je pokušao silovati

28.06.2010 u 15:20

Bionic
Reading

Jučerašnje nedjeljno jutro 19-godišnjoj će djevojci iz Pleternice zasigurno ostati u sjećanju. Dok se oko 3.30 vraćala pješke kući nakon večernjeg izlaska, pored nje se zaustavio automobil. Kada su se otvorila vrata, djevojka je ugledala poznato lice svog susjeda koji joj je ljubazno ponudio prijevoz

Iako je 25-godišnjaka godinama poznavala, ipak je najprije odbila njegovu ponudu, no kako je u sitne sate na cesti bila sama, naposljetku je ipak pristala da je susjed odveze kući.

Samo nekoliko minuta kasnije požalila je zbog te svoje odluke. Nakon što je ušla u mladićev automobil, mirno nedjeljno jutro pretvorilo se u noćnu moru.

Čim se našla na 'njegovom terenu', mladić je iznenada promijenio i raspoloženje i smjer vožnje.

Dodao je gas te je prestrašenu djevojku, umjesto kući, odvezao izvan grada. Zaustavio je automobil te je nasrnuo na nju i pokušao je silovati, no djevojka se ipak nekako snašla pa je, na zaprepaštenje pohotnog 25-godišnjaka, uspjela otvoriti vrata i pobjeći iz njegovog automobila.

Razjaren zbog toga što mu je žrtva pobjegla, 25-godišnjak je krenuo automobilom za njom. Ubrzo ju je sustigao na cesti, a potom ju je, iz automobila u vožnji, zgrabio za remen hlača, povukao i potom silovito odgurnuo u kanal pokraj ceste, nakon čega je dao gas i odjurio.

Djevojka je imala sreću u nesreći te je prošla ne zaradivši teže ozljede, tek modrice i masnice po tijelu svjedoče o iskustvu koje će zasigurno htjeti što prije zaboraviti.

Nakon toga uspjela je sama doći kući te je sve ispričala ocu koji je istog trena prijavio policiji nasilnog susjeda koji mu je pokušao silovati kćer.

Mladić je jučer uhićen te je priveden u prostorije PU požeško-slavonske, gdje je zadržan i preko noći, a danas bi trebao biti priveden pred suca istrage. Slijedi mu kaznena prijava.