OBITELJSKI BIZNIS

Kod majke i sina pronađena tri kilograma marihuane

26.01.2009 u 14:56

Bionic
Reading

Oko tri kilograma marihuane zaplijenila je brodsko-posavska policija kod majke i sina u akciji provedenoj tijekom vikenda u suradnji s mobilnom jedinicom Ravnateljstva policije, rečeno je danas na izvanrednoj konferenciji za novinare brodsko-posavska Policijska uprava

Droga je otkrivena u osobnom automobilu 38-godišnjeg O.K. te u stanu njegove 61-godišnje majke V.K. u Slavonskome Brodu. Uz kaznenu prijavu majka i sin privedeni su istražnome sucu, koji im je odredio pritvor.

'U premetačini stana pronađeno je i osam tisuća kuna za koje je utvrđeno kako potječu od prodaje marihuane', rekao je načelnik brodsko-posavske Policijske uprave Mijo Kršić.

U suradnji s carinicima policija je u petak na graničnome prijelazu Staroj Gradiški u pokušaju šverca cigareta spriječila 36-godišnjega J.P. On je u teretnom vozilu zagrebačkih registarskih oznaka, izbjegavajući carinski nadzor, u Hrvatsku pokušao prevesti 157 šteka cigareta vrijednih oko 12.400 kuna.

Pročelnica Carinarnice u Slavonskome Brodu Verica Babić je rekla kako im je to jedna od većih zapljena, dodajući da je prošle godine na području te carinarnice zaplijenjeno 980 šteka krijumčarenih cigareta.