NESREĆA U LICI

Dvoje poginulih pri udaru u stablo

09.06.2010 u 11:34

Bionic
Reading

Na cesti Gospić-Korenica kod mjesta Ljubovo u prometnoj nesreći poginule su noćas dvije osobe, a jedna teško ozlijeđena, nakon što je vozač zbog neprilagođene brzine izletio s ceste i udario u stablo, priopćeno je danas iz Policijske uprave ličko-senjske

Još neidentificirani vozač u Opel Vectri karlovačkih oznaka je, vozeći iz smjera Gospića prema Korenici, uslijed neprilagođene brzine, u zavoju izgubio nadzor nad vozilom i sletio izvan kolnika te desnim bočnim dijelom vozila udario u stablo. Dvije su osobe ispale iz vozila i od zadobivenih ozljeda na mjestu preminule, dok je ozlijeđeni 21-godišnji Dane A. s područja općine Perušić zatražio liječničku pomoć.

Tijela poginulih su po nalogu suca Županijskog suda u Gospiću prevezena u Zavod za sudsku medicinu Medicinskog fakulteta u Rijeci, radi obdukcije i identifikacije, dok je 21-godišnjak zadržan na liječenju u gospićkoj Općoj bolnici.

Očevid prometne nesreće obavio je istražni sudac Županijskog suda u Gospiću uz nazočnost gospićkog Županijskog državnog odvjetnika i stručnu pomoć očevidne ekipe Policijske uprave ličko-senjske.