BIZARNA PROMETNA U SRBIJI

Sudarili se otac i sin

08.06.2010 u 12:12

Bionic
Reading

U Paraćinu (Srbija) dogodila se uistinu bizarna prometna nesreća. Slaviša M. (50) zakucao se motociklom u automobil vlastitog sina Aleksandra (19)

Slaviša je s teškim ozljedama glave i bez svijesti prebačen u bolnicu u Ćupriji, dok sin Aleksandar nije ozlijeđen.

'Slaviša M. i njegov sin Aleksandar bili su u gradu, svaki od njih svojim poslom. Otac se vozio motorom Yamaha R1, a sin je bio u automobilu Chrysler. Prema prvim rezultatima istrage, Slaviša se kretao velikom brzinom. On je otraga udario u automobil u kojima je bio Aleksandar', rekao je dnevniku Press, izvor blizak istrazi, prenosi Mondo.rs.

'U strahovitom sudaru, Siniša je pao s motora. On je imao kacigu na glavi, ali ona izgleda nije bila vezana. Kaciga mu je u trenutku udara spala i on je glavom udario u beton', otkriva Pressov izvor.

Svjedoci nemilog događaja kažu da se motociklist doslovno zakucao u automobil koji je bio ispred njega.

'Motor je bez kočenja udario u Chrysler. Vozač je odletio nekoliko metara i pao na kolnik. Bilo je strašno, pomislili smo da motociklist nije preživio. Glava mu je bila sva krvava', pričaju svjedoci.

Kako saznaje Mondo.rs, Slaviša i Aleksandar žive s obitelji u Striškom naselju na periferiji Paraćina i obojica su profesionalni vozači.

Stanovnici ovog dijela grada kažu da Slaviša ima registrirano prijevozničko poduzeće i da vozi više od 20 godina.

'Slaviša je iskusan vozač. Njihova obitelj ima dva autobusa, a i njegov sin vozi. Koliko znam, Slaviša je vozio čak i đačke ekskurzije i putnike u inozemstvo. Nevjerojatno da se njemu moglo dogoditi tako nešto, nevjerojatno je da je udario u automobil u kojem se nalazio baš njegov sin', rekao je susjed stradalog Slaviše.