Crna kronika POLICAJAC PUCAO U ZRAK

Kradljivce naočala zatekli s plijenom na glavi

Rano jutros, u 2,45 sati u Maksimirskoj ulici u Zagrebu provaljeno je u optičarsku trgovinu, a policajac je prilikom intervencije, kako bi dozvao u pomoć kolege, pucao u zrak, rečeno je danas na konferenciji za novinare u Policijskoj upravi zagrebačkoj (PUZ).

Dvojica policijskih službenika, koji su zbog dojave da je netko razbio izlog trgovine Ghetaldus i ukrao naočale, prvi došli na mjesto događaja, tamo su zatekli grupu mladića od kojih je jedan sa sunčanim naočalama na glavi odmah počeo bježati, pa je za njim potrčao jedan policajac.

Ostali mladići, njih četvorica, počeli su prilaziti policijskom službeniku koji je ostao. On je temeljem njihovog ponašanja zaključio da mu je potrebna pomoć kolega i, kako bi ih dozvao, pucao je u zrak iz službenog pištolja. Na zvuk pucnja mladići su, umjesto da stanu, počeli bježati.

Nedugo nakon toga u blizini tog mjesta policijski su službenici zatekli i doveli na razgovor u postaju pet osoba kako bi utvrdili jesu li oni, ili nisu, počinili to kazneno djelo.

Materijalna šteta iznosi nekoliko desetaka tisuća kuna, rečeno je danas na konferenciji za novinare u Policijskoj upravi zagrebačkoj.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još