Crna kronika POREMEĆENO STANJE SVIJESTI

Pijan i pretučen probao se zabiti u zid

Trojica nepoznatih počinitelja su u subotu oko 2 sata ispred kafića u Stupničkoobreškoj ulici u Zagrebu pretukla 29-godišnjaka, koji se s teškim ozljedama odvezao automobilom, nakon čega ga je policija zaustavila i odvezla na hitnu gdje je tvrdio da ga ozlijedili policajci

Mladića su, oko 3 sata, zaustavili prometni policajci u redovitoj kontroli te mu alkotestiranjem utvrdili koncentraciju alkohola od 2,11 promila u krvi.

Nakon što je doveden u službene prostorije, zbog vidljivih ozljeda odveden je u Stacionar hitne medicinske pomoći u Heinzelovoj. Na putu do tamo prijetio je samoozlijeđivanjem pa ga je policajac preventivno vezao.

Prema preporuci liječnika prevezen je na daljnji pregled u Kliniku za traumatologiju te u KB Dubrava, gdje je utvrđeno da ima teške ozljede glave, nosa i čeljusti, za što je tvrdio da su krivi policajci.

Mladić si je opet pokušao nanijeti ozljede, zaletivši se prema zidu, i dok su ga vodili na pregled u KB Dubrava, oko 5,50 sati, no u tome su ga spriječili policijski službenici ponovno ga vezavši.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još