JEDINI OSUMNJIČENI

Ubio se dečko nestale Martine Horvat

24.05.2010 u 09:06

Bionic
Reading

Sašu Leskovčanina, bivšeg dečka misteriozno nestale djevojke Martine Horvat, bivša supruga je pronašla obješenog na njegovom imanju u zagrebačkom Donjem Stupniku

'Puno vas volim. Sve što imam ostavljam vama. Ne mogu više živjeti na ovakvom dnu - pisalo je u oproštajnom pismu Saše Leskovčanina (39), dečka nestale Martine Horvat, upućenom njegovoj supruzi i dvoje djece, a kojeg je obješenog pronašla supruga na njegovom imanju u Donjem Stupniku u nedjelju oko 12.

Uz pismo Leskovčanin je ostavio i Martininu sliku i natpis 'Zauvijek', piše Vecernji.hr. Saša je bio jedini osumnjičeni za Martinin nestanak, ali nakon ispitivanja u policiji i pretresa njegove imovine policija nije pronašla nikakve dokaze koji bi upućivali da je on kriv za nestanak djevojke. Saša je cijelo vrijeme tvrdio da on nije kriv za ništa te je prijetio suicidom.

'U subotu su supruga, s kojom se razišao prije pet godina, ali nikad službeno rastao, i on bili u kafiću zajedno sa 10-godišnjom kćeri. Imaju i sina od 15 godina. Prevezla ga je na ranč, gdje je trebao prespavati. Dogovorili su se da će mu se pridružiti u nedjelju. Otišla je s kćeri tamo i pronašla ga', ispričali su Sašini prijatelji iz kafića Lana.