TROSTRUKO UBOJSTVO U VINKOVCIMA

'Stari nas je sve porokao'

17.05.2010 u 19:04

Bionic
Reading

Tri mrtve osobe, usmrćene vatrenim oružjem, pronađene su u obiteljskoj kući u ulici Ksavera Šandora Đalskog u Vinkovcima, priopćila je u ponedjeljak navečer Policijska uprava vukovarsko-srijemska

U kratkoj poruci policija je priopćila da je troje mrtvih pronađeno oko 17 sati, nakon čega je počeo i očevid, pa je do detaljnih spoznaja vrlo teško doći.

Prema neslužbenim informacijama, ubijeni su otac, majka i stariji sin, a mlađi sin je došao ranjen u bolnicu, potražio pomoć te javio policiji o pucnjavi.

Večernji list, piše kako su ubijeni Zlatko Hamzić (57), bivši financijski direktor vinkovačke tvrtke Dilj, njegova supruga Marija (57) te stariji sin Zdenko (30) dok je mlađi sin Vladimir (27) u bolnici te se bori za život.

 
Jutarnji list piše da je ulogu krvnika preuzeo otac i suprug Zlatko Hamzić. S pištoljem je smaknuo svoju suprugu Mariju i sina Zdenka dok je teško ranio drugog sina Vladimira. Potom je presudio i sebi.

Vladimir Hamzić je u bolnici, doznaje Jutarnji, istražiteljima samo rekao kratku i jezivu rečenicu: Stari nas je sve porokao.