Crna kronika UIHIĆEN DVOJAC IZ ZAGREBA

Kokain im poštom stigao iz Južne Amerike

Zagrebačka policija uhitila je dvojicu mladića kojima je iz Južne Amerike poštom stigao paket s 430 grama kokaina, vrijednog 300 tisuća kuna, koji je bio skriven u sportske artikle

Policija je prije dva dana najprije uhitila 23-godišnjaka koji je u carinskoj ispostavi u pošti u Branimirovoj ulici preuzeo paket, a istog je dana u obližnjem kafiću uhićen i 22-godišnjak koji trebao preuzeti pošiljku s drogom.

U paketu je pronađeno više sportskih artikala, među kojima i tri klupske zastavice u kojima su ušivene folije s filtar-papirima natopljenim otopinom kokaina. U Centru za forenzična ispitivanja, istraživanja i vještačenja 'Ivan Vučetić' iz tih papirića su 'izvukli' 430 grama droge.

U nastavku policijske istrage utvrđeno je da je 22-godišnjak od nepoznate osobe iz Južne Amerike, radi daljnje prodaje, kupio drogu koja je skrivena u paketu redovitom zračnom poštom poslana na adresu prebivališta njegova godinu dana starijeg suradnika.

Mlađi osumnjičenik policiji je već poznat po kaznenim djelima, a 23-godišnjak dosad nije bio kazneno evidentiran. Obojica su privedena u istražni centar Županijskoga suda u Zagrebu.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još