PREMLAĆIVANJE NA KNEŽIJI

Zloglasni Đoko uhićen nakon pet dana

05.05.2010 u 12:28

Bionic
Reading

Pet dana nakon što je ponižavao i tukao zaposlenike Trigranita na terasi kafića na Knežiji, zloglasni Đorđe Vuletić Đoko pritvoren je u Remetincu

Policajci su uhitili Vuletića u ponedjeljak i odveli u Remetinec. Naime, tužiteljstvo se žalilo na odluku istražnog suca Županijskog suda u Zagrebu koji ga je pustio da se od optužbi za kazneno djelo nasilničkog ponašanja brani sa slobode. Izvanraspravno vijeće suda prihvatilo je žalbu i naložilo Đokino pritvaranje, piše jutarnji.hr.

Đoko je prošle srijede s četvoricom prijatelja na terasi kafića, u kojem su se inače okupljali pripadnici zločinačke organizacije, poznatiji kao 'dečki s Knežije', 45 minuta maltretirao šestero zaposlenika Trigranita. Oni su oko 18 sati nakon posla izašli iz sjedišta tvrtke koje je u blizini kafića i sjeli na terasu kako bi popili kavu.

Nakon kraćeg neugodnog razgovora s Jelenom D., Vuletić je s četvoricom prijatelja izišao na terasu i započeo mučnu scenu koja je trajala 45 minuta. Odvjetnik Filip S. je najžešće pretučen, a batine su dobili i ostali muškarci iz društva.