HULIGANI NAPADAJU

Pretukli ga i izboli nožem jer je Dalmatinac?

01.05.2010 u 18:31

Bionic
Reading

Zagrebačka policija intenzivno traga za četvoricom huligana koji su u petak oko 15.45 sati bez ikakva povoda pretukli i nožem u nogu uboli Šibenčanina A. G. (25), piše Jutarnji list

Teško i, čini se, ničim izazvano ozlijeđivanje bodežom dogodilo se u Koturaškoj ulici na Trnju.

Ozlijeđeni A. G. ne sjeća se izgleda četvorice napadača niti registracijskih oznaka njihova auta. Zna samo da je hodao kroz park među zgradama kada su napadači izišli iz vozila i krenuli prema njemu. Jedan ga je najprije udario palicom, uslijed čega je pao na tlo.

Cipelarili su ga psujuću mu 'majku tovarsku', a u jednom trenutku jedan od napadača izvadio je nož i mladića ubo u nogu. Potom su opet sjeli u auto i odjurili u nepoznato.

A. G. je nešto kasnije dobio liječničku pomoć u Klinici za traumatologiju u Draškovićevoj ulici, odakle su liječnici po službenoj dužnosti obavijestili policiju o događaju.

Službenici postaje Centar istražuju slučaj i prikupljaju podatke koji bi mogli dovesti do počinitelja.

U policiji ne znaju pouzdano je li A. G. u trenutku napada imao na sebi obilježja NK Hajduk, te je li na ikoji drugi način skrenuo na sebe pozornost brutalnih napadača. Događaj u PU zagrebačkoj zasad službeno ne povezuju s maksimirskim derbijem Dinamo - Hajduk, no ta verzija nije niti isključena.