KOD MAKARSKE

Pali s pet kilograma marihuane

29.04.2010 u 18:07

Bionic
Reading

Muškarac i žena uhićeni su na području Gradca, u blizini Makarske, s nešto više od pet kilograma marihuane vrijedne oko 150.000 kuna te će biti privedeni u istražni centar Županijskoga suda u Splitu, izvijestila je splitsko-dalmatinska Policijska uprava

Drogu je policija pronašla u osobnom automobilu fiatu bravo bosanskohercegovačkih registracijskih oznaka u kojem je bila 23-godišnja državljanka BiH, a u neposrednoj blizini bio je golf u kojem je bio 31-godišnji muškarac iz okolice Makarske.

Operativnim radom na terenu, policija je došla do saznanja da se tridesetjednogodišnjak bavi preprodajom opojne droge marihuana, koju je plaćao za sada nepoznatim osobama na području BiH, a oni bi organizirali njen daljnji transport u Hrvatsku.

Dvojac je uhićen u srijedu predvečer pri preuzimanju droge, a sumnja se da je droga bila namijenjena tržištu Splitsko-dalmatinske i Dubrovačko-neretvanske županije.

Policija je poslije u kući kojom se koristi 31-godišnjak pronašla vagu za precizno mjerenje i nekoliko mobitela, rekla je glasnogovornica Marina Kraljević-Gudelj.