SUMNJA SE NA SLOVAKINJU VIERU

Nije identificiran leš kod Murtera

19.01.2009 u 11:13

Bionic
Reading

Mrtvo tijelo koje je pronađeno prije dva dana na otoku Viniku Velikom kod Murtera još nije identificirano, a obdukcijom nije utvrđen uzrok smrti

'Vanjskim pregledom tijela na Patološkom odjelu Opće bolnice u Šibeniku nisu pronađeni tragovi mehaničkog nasilja, a zbog truležnih promjena točan uzrok smrti nije moguće utvrditi', navodi u priopćenju šibensko-kninska Policijska uprava (PU).

Uzorci tkiva trupla, po nalogu Županijskog suda u Šibeniku, bit će dostavljeni u Zavod za sudsku medicinu u Zagrebu zbog vještačenja DNA, dodaje se u priopćenju.

Kako se doznaje od glasnogovornice PU-a Marice Kosor, policija će pozvati obitelj Viere Malovikove, 48-godišnje slovačke državljanke koja je prije dva i pol mjeseca nestala na murterskom području, radi prepoznavanja predmeta pronađenih tijekom policijskog očevida na Viniku Velikom. Viera Malovikova, naime, jedina je osoba koja je nestala na tom području za kojom se još traga.

Njezin je nestanak 1. studenoga prošle godine prijavio suprug pošto se večer prije udaljila u nepoznatu smjeru iz kafića u mjestu Murteru.