HOBOTNICA OSTAJE BEZ KRAKOVA

Pala još četiri dilera u Slavonskom Brodu

08.04.2010 u 12:56

Bionic
Reading

Nakon što su krajem ožujka policajci uhitili dvojicu dilera iz Županje, a dva dana kasnije i muškarca i ženu iz Slavonskog Broda koji su heroin visoke čistoće, maštovito zapakiran u prezervativ, sakrili u analni otvor, sinoć su u Slavonskom Brodu pala još četiri dilera iz istog prodajnog lanca

Uhićeni su 39-godišnjak iz Županje, 40-godišnjak i 43-godišnjak iz Zagreba te 48-godišnjak iz Slavonskog Broda, za koje je utvrđeno da su bili uključeni u posao nabave droge za narkomanska tržišta na području Slavonskog Broda, Osijeka, Zagreba i Šibenika.

S obzirom da je uhićena četvorka od prije poznata policiji, Županijski sud u Slavonskom Brodu odmah je izdao i nalog na temelju kojeg su policijski službenici PU brodsko-posavske, PU vukovarsko-srijemske i PU zagrebačke izvršili pretrage njihovih domova i drugih prostorija kojima se koriste.

Tom je prilikom oduzeto devet mobitela s karticama raznih operatera, 100 eura i 600 kuna. Droga je za sada pronađena samo kod 48-godišnjaka iz Slavonskog Broda, u čijem je domu otkriveno i nekoliko inzulinskih šprica s heroinom. Droga je proslijeđena na daljnje vještačenje u Zagreb, a dilerska četvorka će tijekom današnjeg dana, uz kaznene prijave, biti privedena u Istražni centar županijskog suda u Slavonskom Brodu.