Crna kronika ZLOSTAVLJAČ

Priveden 25-godišnji obiteljski nasilnik

  • Autor: K. M.
  • 7.4.2010 21:16:12
  • 7.4.2010 21:08:16

U Istražni centar Županijskog suda u Rijeci danas je doveden 25-godišnjak s otoka Krka zbog osnovane sumnje u kazneno djelo nasilničkog ponašanja prema svojoj 25-godišnjoj supruzi

Kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da se od veljače najmanje tri puta nasilnički ponašao prema svojoj supruzi s kojom više ne živi u zajedničkom domaćinstvu. Nakon prijetnji upućenih preko mobitela, uslijedile su nove prijetnje, 4. travnja, kada ju je sreo u društvu s prijateljima u gradu Krku. Tada ju je i fizički napao odgurnuvši je na tlo, a nakon toga i zadao više udaraca u predjelu lica. Iste je večeri i nožem krenuo prema njoj, presrevši je u blizini kuće gdje ona živi. No ugledavši policijskog službenika, odustao je od svoje namjere i pobjegao u šumu.

Policijski službenici pronašli su ga u obližnjoj šumi te nakon kriminalističkog istraživanja procesuirali na Prekršajnom sudu u Krku zbog prekršaja iz Zakona o zaštiti od nasilja u obitelji. Njegove se prijetnje nastavljaju slanjem SMS poruka, što je kod njegove supruge izazvalo zabrinutost za život i sigurnost.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još