Crna kronika ZARADILI 100.000 KUNA

Uhićeni pljačkaši 14 kladionica

Zagrebačka policija uhitila je trojicu razbojnika koje tereti da su od kraja prošle godine opljačkali čak 14 kladionica u Zagrebu, Velikoj Gorici i Samoboru

Uhićeni muškarci stari su 23, 28 i 31 godinu, a pljačkama su zaradili gotovo 100 tisuća kuna. Svi zajedno počinili su pet razbojstva, a šest akcija izvela su dvojica starijih osumnjičenika, dok su tri kladionice orobili 28-godišnjak i 23-godišnjak, izvijestila je policija.

Policija je ušla u trag tročlanoj bandi nakon duljeg kriminalističkog istraživanja i pretresa stana 28-godišnjeg osumnjičenika, u kojem su pronađene jakne, plinski pištolj i nož koji su korišteni u razbojstvima.

Istragom je otkriveno da je upravo 28-godišnjak bio vođa skupine te da je u svim slučajevima on upadao u kladionice i nožem ili plinskim pištoljem prijetio zaposlenicima tražeći novac.

Njegovi suradnici dotle su ga čekali u automobilu parkiranom ispred kladionice da bi što prije mogli pobjeći s plijenom.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni su, uz posebno izvješće, odvedeni u Istražni centar Županijskog suda u Zagrebu, kažu u policiji.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još