TRAŽI SE SUZUKI

Motociklom udario policajca i pobjegao

05.04.2010 u 17:23

Bionic
Reading

Policija bezuspješno traga za 27-godišnjim M. M. koji je u subotu iza 13 sati kod kafića 'Papas Bar' u središtu Karlovca pokušao motociklom pregaziti prometnog policajca Draženka Novosela

Zatekavši ispred kafića na adresi Šetalište dr. Franje Tuđmana plavo-bijeli motor Suzuki bez registarskih oznaka, policajac se zaputio do terase i u razgovoru s okupljenima pokušao doznati tko je vlasnik. No nije naišao na suradnju prisutnih te je odlučio pričekati. No na igru čekanja odlučio se i M. M..

Pojavio se tek kada je na lice mjesta došlo vučno vozilo HAK-a koje je policajac Novosel pozvao da odveze neregistrirani motocikl. Naglo je poskočio s terase i došao do motocikla, odgurnuvši policajca, no dramatična akcija pred očima nekoliko desetaka posjetitelja kafića tek je uslijedila. M. M. munjevito je stavio ključ u bravicu, upalio motor i krenuo, udarivši prednjim dijelom vozila policajca koji je stajao ispred. Policajac je pao na asfalt zadobivši lake tjelesne ozljede, a M. M. pobjegao u nepoznatom pravcu prošavši u punoj brzini kroz pješačku zonu u centru Karlovca.

Policija već puna dva dana intenzivno traga za njim, no još ga nije uspjela pronaći. Na kućnoj adresi na kojoj je prijavljen, nema ga još od subotnjeg incidenta.

'Vjerujemo da je pitanje trenutka kada ćemo ga naći. Nije propao u zemlju', rekli su za Novi List u OKC-u Policijske uprave karlovačke.