PODMETNUTI POŽAR?

Potpuno izgorjela dva broda

02.04.2010 u 08:54

Bionic
Reading

Sinoć u gruškoj luci u Dubrovniku izgorjela su dva broda na vezu. Požar je izbio na jednoj turističkoj brodici i proširio se na drugu uz koju je bila vezana. U 22.30. sati požar je ugašen intervencijom dubrovačkih vatrogasaca. Policija je izašla na mjesto događaja i započela s očevidom koji se i danas nastavlja

Požar je potpuno uništio turističke brodove vrijedne oko 140 tisuća eura. Obje brodice u vlasništvu su Nika Miljasa iz Cavtata koji je sinoć doživio svojevrsni deja vu.

Naime, istom je prije nekoliko godina namjerno zapaljen brod Gospa od Karmena dok je bio na vezu u Cavtatu. Tada su njegov brod zapalili Robert Rilović i Mario Bazuk, a protiv bivše djevojke Miljasova sina još se vodi spor na Općinskom sudu u Dubrovniku za organiziranje paljevine iz osvete.

Požar je ugašen, a policijski očevid još traje. Policijska istraga trebala bi utvrditi je li ovaj put požar izbio slučajno ili su Miljasovi brodovi ponovno namjerno zapaljeni. Obala Stjepana Radića čitavu noć bila je zatvorena za sav promet.