Crna kronika KAKVA PRIČA!

Kolegu lopova zaključao u kiosku

Dvojica lopova provalila su noćas iza ponoći u kiosk u zagrebačkoj Ulici Baruna Trenka i dok je jedan krao, drugi je čuvao stražu, a kad je čuo da netko dolazi, u strahu je lokotom zaključao kiosk, ostavivši kolegu kojega su pronašli policajci, a izvukli vatrogasci, uklonivši lokot

O provali s nesvakidašnjim završetkom izvijestila je zagrebačka policija, odakle potvrđuju da nije riječ o prvotravanjskoj šali.

Dvojica lopova u kiosk 'Tiska' provalili su oko 1 sat. Sa sobom su ponijeli rezervni lokot koji su postavili na vrata kako u slučaju da netko naiđe, ništa ne bi bilo sumnjivo. Jedan od njih, 38-godišnji B.B., ušao je u kiosk i u vrećicu počeo ubacivati cigarete i bonove za mobitel. Njegov kolega ostao je ispred vrata čuvati stražu, a kad je čuo da netko dolazi, u panici je, kako kažu u policiji, rezervnim lokotom zaključao kolegu i pobjegao.

Policiji je netko od građana dojavio za provalu te je ophodnja ubrzo stigla do kioska, no u prvi trenutak nisu primijetili ništa sumnjivo jer je kiosk bio zaključan lokotom, a lopov se unutra primirio. Nakon nekog vremena uočili su nesretnog lupeža do kojega nisu mogli doći pa su pozvali vatrogasce koji su uklonili lokot.
Za odbjeglim provalnikom se traga.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još