Crna kronika BIANCO ZADUŽNICE

Zagrepčanin pronevjerio 81 tisuću kuna

Kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je kao bivši član Uprave i direktor tvrtke iz Vodica, nakon što je razriješen tih dužnosti, od 29. srpnja 2009. godine do 25. siječnja ove godine protupravno prisvojio novčani iznos, i to aktiviranjem bianco zadužnice u iznosu od 96 tisuća kuna za račun svoje tvrtke u Zagrebu te bianco zadužnice u iznosu od 50 tisuća kuna za račun tvrtke u Zagrebu u vlasništvu njegova sina

Aktiviranjem bianco zadužnica oštećene tvrtke osumnjičeni je protupravno naplatio iznos od ukupno 81 tisuću kuna, a do danas tvrtki u Vodicama nije vratio preostalih devet bianco zadužnica ispisanih na različite novčane iznose. Te su zadužnice bile ovjerene kod javnog bilježnika sa službenim pečatom tvrtke iz Vodica kojima se osumnjičeni koristio kao član Uprave i direktor vodičke tvrtke iako te dužnosti više nije obnašao.

S obzirom da je tijekom kriminalističkog istraživanja osumnjičeni bio nedostupan, policija će poduzeti radnje da bi ga pronašla, priopćila je šibenska policija.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još