Crna kronika OSAKAĆENI LEŠ U JARUNU

Pronađeni i odsječeni dijelovi tijela

Nakon što je jučer u jezeru Jarun pronađen leš bez ruku, nogu i glave, prema neslužbenim informacijama policijski istražitelji pronašli su i dijelovi tijela

Prema pisanju portala vecernji.hr danas su pronađeni dijelovi tijela u šikari u blizini mjesta gdje je pronađen trup.

Zagrebačka policija nije danas htjela u javnost izlaziti s informacijama o ostacima muškog tijela koji su jučer popodne pronađeni u jezeru Jarun, o tome je li riječ o ubojstvu te u kakvom je stanju leš zatečen, rekavši tek da će s više informacija raspolagati nakon obdukcije koja je u tijeku.

Potvrdila je da su ostatke tijela nepoznatog muškarca jučer oko 17.30 kod južne obale jezera Jarun pronašli mladići koji su trenirali vožnju kajakom, kazavši i da je leš u jezero dospio na za sada neutvrđen način.

Nakon obavljenog policijskog očevida, leš je prevezen u Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku radi utvrđivanja uzroka smrti, a slijedi identifikacija te nastavak policijskih izvida, rekla je Ljuba.

Mediji javljaju da su trojica kajakaša iz čamca vidjeli golo truplo bez glave, šaka i nogu (od prepona naniže) koje se zaplelo među grmlje uz obalu jezera te su odmah javili policiji.

Navodno je leš u visokom stupnju raspadanja.

  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još