Crna kronika KAZNENA PRIJAVA

Priveden obiteljski nasilnik i ljubitelj oružja iz Kistanja

Zbog sumnji da je počinio kaznena djela nasilničkog ponašanja u obitelji, nanošenja teških ozljeda, zapuštanja i zlostavljanja djece te nedopuštenog posjedovanja oružja i eksplozivnih tvari 46-godišnjak iz Kistanja priveden je uz kaznenu prijavu u Istražni centar Županijskog suda u Šibeniku, izvijestila je šibensko-kninska Policijska uprava

Osumnjičeni 46-godišnjak je, kako navodi šibenska policija, u razdoblju od polovice prošle godine do 4. ožujka 2010. godine zanemarivao i zlostavljao četvero svoje djece, a svoju 42-godišnju suprugu verbalno je i fizički napao. Također je u lipnju prošle godine napao i svoju 19-godišnju kćer i nanio je teške ozlijede.

Osumnjičeni obiteljski nasilnik, kako je utvrđeno kriminalističkom istragom, ilegalno je posjedovao i četiri automatske puške, pušku M-48, revolver te ručno izrađenu kuburu. Sve to oružje kao i 250 komada različitog streljiva i četiri prazna okvira za automatsku pušku policija mu je oduzela te će protiv tog 46-godišnjaka iz Kistanja biti podignut i optužni prijedlog zbog kršenja Zakona o oružju.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još