KAKVA SREĆA!

Izazvala dva sudara pa je udarili auto i kamion

25.02.2010 u 22:25

Bionic
Reading

Tridesetdvogodišnja Danijela M. (32) iz Čepina ima nevjerojatnu sreću. U samo nekoliko trenutaka automobilom je uzrokovala dvije prometne nesreće, nakon čega je na nju najprije naletio automobil, a potom i kamion

Na autocesti A3 u srijedu oko 14 sati kod Samobora je Danijela je naprije udarila u središnju ogradu, da bi potom prešla u suprotnu traku i udarila u bočnu ogradu autoceste. Izašla je iz automobila i krenula pješice u smjeru zapada, kada je na nju naletio automobil. 30-godišnji vozač joj je pomogao da ustane i vrati se u svoj automobil.

Danijela je upalila vozilo i krenula dalje, no ubrzo autom udara u desnu bočnu stranu kamiona slovenskih registracija kojim je upravljao 28-godišnjak. Kamion ju je odbacio prema zaustavnoj traci.

Ponovno izlazi iz automobila i opet dalje kreće pješice, no ne stiže daleko. Udara je kamion đakovačkih registracija koji vozi 39-godišnjak, a ozlijeđena ostaje ležati na sredini ceste.

Vozilom hitne pomoći prebačena je u KB Sestre milosrdnice u Zagrebu, gdje su ustanovili da je zadobila teške ozljede, no nije životno ugrožena. Danijela se nesreća ne sjeća, ali je svjesna da je imala sreće, piše Večernji.hr.