NOVA GRADIŠKA

Zbog tučnjave sestara na radiju intervenirala policija

23.02.2010 u 13:15

Bionic
Reading

U redakciji Radijske postaje u Novoj Gradiški, jučer ujutro potukle su se dvije sestre. Đ. A. (42) i Z. P. (50), obje zaposlenice radija. Izudarale su jedna drugu šakama po glavi i tijelu, a naposljetku je zbog sestrinske tučnjave morala intervenirati i policija

Kako stoji u policijskom priopćenju, povod za tučnjavu su narušeni odnosi na radnom mjestu, ali i neriješeni imovinsko-pravni odnosi između sestara. Komentar glavnih akterica događaja nismo uspjeli dobiti. Mobitel mlađe sestre čitavo je vrijeme isključen, a starija sestra nam je samo kratko rekla da ne želi komentirati jučerašnji događaj. Jedan od djelatnika radija izjavio da je situacija takva da bi im osim intervencije policije trebao i egzorcist.

Kako neslužbeno doznajemo, jedna od sestara podigla je kredit s namjerom da novac uloži u poslovanje radija u kojem obje imaju vlasnički udio. Pod hipoteku je navodno stavila zajedničku obiteljsku kuću, no zbog neplaćanja rata kredita na kuću im je sjela banka, što je naljutilo drugu sestru koja je, prije nekog vremena, stavila ključ u bravu vlastitog radija te svu vrijednu imovinu prenijela u Radiopostaju Nova Gradiška kojoj je u međuvremenu blokiran račun, nakon čega je osnovana sestrinska tvrtka Radio 98,1.

Budući da Grad u Radiopostaji Nova Gradiška ima i svoj vlasnički udio, gradski su vijećnici zatražili reviziju kompletnog poslovanja tog radija, a rezultati se očekuju sljedeći mjesec.