KOCKAR DOBIO BATINA

Ljutita mama štapom istjerala sina iz kockarnice

22.02.2010 u 11:06

Bionic
Reading

Neobičan incident dogodio se u subotu u Daruvaru. Očajna što joj sin novac troši u kockarnici, 57-godišnja M. P. odlučila se za odgojnu metodu 'batina je iz raja izašla’, te je svog sina kockara štapom istjerala iz kasina

Sve se to zbilo pred očima kockarove osmogodišnje kćerkice, koju je baka povela sa sobom u automat klub, kako bi lakše ‘otrijeznila’ sina opijenog kockom te probudila u njemu odgovornost prema obitelji.

Baka je s osmogodišnjom unukom oko 18 sati banula u Automat klub Casino, gdje je u kockarskom elementu zatekla svog ‘sina poročnog’ te se izgalamila na njega. No ljutitu majku ni to nije smirilo. Odlučila je i doslovno istjerati sina iz kockarnice, ali i izbiti kocku iz sina te je 31-godišnjak zbog kockanja i nebrige o obitelji pred gostima kockarnice i svojom kćerkicom naposljetku dobio i batina. Majka ga je štapom izudarala po ramenu i otjerala ga kući.

Strogoj mami, koja nije bila pod utjecajem alkohola, sada slijedi optužni prijedlog zbog nasilničkog ponašanja u obitelji i narušavanja javnog reda i mira.