Crna kronika UZNEMIRUJUĆA SNIMKA

Ubojicu Denisa Mrnjavca mučili u zatvoru

  • Autor: tportal.hr
  • 13.1.2009 12:47:40
  • 13.1.2009 12:06:09

Dnevni avaz došao je u posjed šokantne videosnimke na kojoj se vidi maltretiranje dvojice zatvorenika u Kazneno-popravnom zatvoru Sarajevo

Jedan od zlostavljanih je, navodno, Berin Talić, devetnaestogodišnjak iz Sarajeva, protiv kojeg je u Kantonalnom sudu Sarajevo u tijeku sudski postupak zbog pomaganja u ubojstvu sedamnaestogodišnjeg Denisa Mrnjavca iz Sarajeva.

Ubojstvo učenika katoličke gimnazije u veljači prošle godine šokiralo je Sarajevo. Mrnjavca su, naime, u punom tramvaju bez ikakva povoda napala, pretukla i nožem ubila trojica tinejdžera, a zbog reakcija javnosti i prosvjeda građana nakon brutalnog zločina slučaj podsjeća na onaj ubojstva mladog Zagrepčanina Luke Ritza.Na snimci se može vidjeti da su Taliću i još jednom zatvoreniku komadima platna vezane noge i ruke. Potom im naizmjenično druga dvojica pritvorenika stavljaju glave u kantu s vodom.

U međuvremenu im upućuju pogrdne riječi i šamaraju ih, dok se u pozadini može čuti kako neko od njih moli glavnog aktera ovog maltretiranja, mladića duge kose vezane u rep da ih pusti, što on odbija.

Nije poznato gdje se incident dogodio, no na snimci se vidi da to nije bilo u ćeliji.


  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još