Crna kronika LUD ZA ORUŽJEM

Posjedovao oružje te prijetio bratovoj supruzi

Policijski službenici Policijske postaje Opatija proveli su kriminalističko istraživanje nad 43-godišnjakom iz Mošćeničke Drage zbog osnovane sumnje u nedozvoljeno posjedovanje veće količine oružja. Zbog toga će biti kazneno prijavljen, ali i zbog počinjenja kaznenog djela prijetnje, koje je počinio na štetu supruge svoga brata

Karmen Mrkić/ Tportal
Mošćenička draga
Temeljem naloga istražnog suca Županijskog suda u Rijeci provedena je pretraga obiteljske kuće koju koristi 43-godišnjak, gdje su policijski službenici pronašli veću količina oružja i streljiva koju je navedeni nezakonito posjedovao.

Pronađen je pištolj nepoznate marke s pripadajućim spremnikom i četiri komada streljiva cal. 6,35 mm, malokalibarska puška nepoznate marke, automatska puška marke Crvena zastava, poluautomatska puška marke Zastava, pištolj CZ s pripadajućim spremnikom, 266 komada streljiva raznih kalibara među kojima je i 31 komad pancirnog streljiva, jedan spremnik za automatsku pušku i dvije bajunete.

Tijekom kriminalističkog istraživanja utvrđeno je da je navedene predmete 43-godišnjak pribavio na ratištu za vrijeme Domovinskog rata. Prijevljuje se redovnim putem nadležnom državnom odvjetništvu.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još