NASILNA SMRT?

Starica pronađena mrtva u kadi

27.01.2010 u 13:36

Bionic
Reading

Splićanka u dobi od 74 godine pronađena je mrtva jučer popodne u svom stanu u kadi, a sumnja se na nasilnu smrt, potvrdila je jutros splitska policija

Doznaje se da je riječ o Ani Vuković koja je pronađena u kupaonici, točnije u kadi s ozljedama na glavi. Policija sumnja da te ozljede nisu nastale u mogućem padu, nego nasilno pa slučaj vodi kao ubojstvo.

Zbog nestanka majke koja živi s njima, 49-godišnjak i 46-godišnjak jučer popodne nazvali su policiju ističući kako bi im majka mogla biti u stanu rođakinje koji često provjetrava i brine se o njemu dok je ona u Francuskoj.

Policijska ekipa u Vinkovačkoj ulici naišla je na zaključana vrata stana pa je angažirala Gorsku službu spašavanja, čiji je spasilac (25) u stanu pronašao ženu mrtvu u kupaonici, kažu u policiji.

Nakon toga policija je u stanu s istražnim sucem Stankom Grbavcem obavila očevid, a kako se doznaje, očevid je nastavljen i jutros. Na Odjelu patologije splitskoga Kliničkog bolničkog centra danas će se obaviti obdukcija kako bi se utvrdio točan uzrok ženine smrti.