NASILNI ŠEF

Vlasnik kafića i član HNS-a pretukao konobaricu

07.01.2010 u 14:46

Bionic
Reading

Premda je 20-godišnja konobarica liječnicima Doma zdravlja u Gvozdu rekla da je modrica na oku posljedica pada, nakon policijskog istraživanja utvrđeno je da konobarica nije pala, već da ju je ozlijedio 33-godišnji šef M. B.

Policija je utvrdila da je u noći 9. prosinca prošle godine, izvan radnog vremena u zaključanom kafiću u Topuskom, 33-godišnji vlasnik Milan Busić više puta šakom u glavu udario svoju zaposlenicu, piše Jutarnji.hr

Isto to ponovio je i u svom automobilu, te je opet ozlijedio. Djevojka je zatražila liječničku pomoć u Domu zdravlja Gvozd gdje su joj utvrđene lakše tjelesne ozljede za koje je ona tvrdila, zbog straha od gubitka radnog mjesta, da ih je zadobila uslijed pada. Policija je doznala da je 33-godišnji vlasnik kafića i ranije slično ponašao prema 20-godišnjoj konobarici, ali se ona nije nikada usudila prijaviti slučaj policiji.

Milan Busić, osim što se bavi ugostiteljstvom, ujedno je i predsjednik ogranka HNS-a u Topuskom. Osim toga, bio je i kandidat za zamjenika načelnika Općine Topusko na nedavno održanim dopunskim izborima za predstavnike srpske nacionalne manjine. Nije se uspio plasirati u drugi krug.

Vrata njegova kafića u četvrtak su bila zaključana, a na telefonske pozive se oglušivao.

Mještani naslućuju da je Milan Busić u ljubavnoj vezi s konobaricom te da je to razlog učestalim svađama. Kako neslužbeno doznajemo, ovo nije prvi slučaj da Milan Busić premlaćuje svoju 20-godišnju zaposlenicu.

Sličnih slučajeva je bilo, ali ona se nikada nije usudila prijaviti zlostavljanje policiji.