YUGO SAKRIO U ŠLJIVIK

Dječaka u Vrhovini pregazio 18-godišnjak

30.12.2009 u 10:47

Bionic
Reading

Dojavu da se u odvodnom kanalu u mjestu Vrhovina nalazi mrtvo tijelo dječaka policija je zaprimila u 6 sati i 55 minuta, a samo pola sata kasnije, unatoč malom broju tragova na mjestu nesreće, policajci su otkrili odbjeglog vozača, kojega su pronašli u njegovoj obiteljskoj kući u selu Šušnjevci

Bruno Slapernik

SLAVONSKI BROD - Riječ je o 18-godišnjem Milenko Kostadinović koji je tek prije 4 mjeseca, kada je postao punoljetan, dobio vozačku dozvolu.

Ubrzo nakon vozača, pronađen je i njegov Yugo, kojeg je odvezao nekoliko kilometara dalje od mjesta prometne nesreće, te ga je skrio u jednom obraslom šljiviku.

Osumnjičeni vozač je uhićen i u tijeku je provođenje kriminalističkog istraživanja, a prema prvim informacijama, alkotest nije pokazao prisutnost alkohola u krvi, što i ne čudi s obzirom na činjenicu da je od nesreće do alkotestiranja prošlo nekoliko sati.

Mladom vozaču slijedi kaznena prijava za izazivanje prometne nesreće sa smrtnom posljedicom, ali i kaznena prijava zbog bijega s mjesta nesreće, odnosno nepružanja pomoći ozlijeđenoj osobi.