ŠAKETANJE U ZORU

Bez ikakvog razloga mu nanio po život opasne ozljede

26.12.2009 u 11:35

Bionic
Reading

Zbog pokušaja ubojstva splitska je policija jutros uhitila i privela na kriminalističku istragu 25-godišnjaka iz Srinjina, koji je jutros oko 5 sati u Tugarama nanio teške i po život opasne ozljede 51-godišnjaku, potvrdila je glasnogovornica Policijske uprave splitsko-dalmatinske Marina Kraljević Gudelj

Napad se dogodio u ugostiteljskom objektu Centar u Tugarama, kada je 25-godišnji gost iz Srinjina bez ikakvog razloga šakom u glavu udario 51-godišnjaka, koji je pao i glavom udario o pod te ostao ležati u besvjesnom stanju. Tada ga je 25-godišnjak uhvatio rukama za glavu i njome udario o pod vičući kako će ga ubiti, navodi policija.

Na to su reagirali ostali gosti ugostiteljskog objekta koji su mladog napadača zaustavili u daljnjem nanošenju ozljeda 51-godišnjaku.

Pretučenog 51-godišnjaka gosti su svojim osobnim automobilom prevezli u Klinički bolnički centar (KBC) Split gdje su mu utvrđene teške i po život opasne ozljede - fraktura lubanje, nagnječenje mozga i krvarenje u mozgu. Zbog teškog stanja zadržan je na Jedinici intezivnog liječenja splitske bolnice.

Policija je najavila kako će tijekom dana, po završetku kriminalističke istrage napadača privesti kod dežurnog istražnog suca Županijskog suda u Splitu.