ZLOČIN KOD DONJEG MIHOLJCA

Pijana sjekirom zatukla muža bez jedne noge

17.12.2009 u 13:51

Bionic
Reading

Teško i okrutno ubojstvo dogodilo se u srijedu u obiteljskom domu Dolančić u selu Sveti Đurađ nedaleko Donjeg Miholjca kada je Reza Dolančić (63) u alkoholiziranom stanju usmrtila pet godina starijeg supruga Milana, inače invalidnu osobu bez jedne noge

Nesretnog starca s teškim ozljedama glave na krevetu je pronašao susjed oko 14 sati nakon čega je obavijestio policiju koja ga je u teškom stanju prevezla u Opću županijsku bolnicu Našice, a potom je vozilom Hitne pomoći prebačen u Klinički bolnički centar Osijek gdje je od zadobivenih ozljeda i preminuo u 17.50 sati.

Pored kreveta na kojemu je ležao teško ozlijeđeni Milan Dolančić policija je pronašla dvije sjekire i čekić. Supruga Reza koja je počinila ubojstvo pronađena je kako spava pijana u drugoj prostoriji.

Istražni sudac Županijskog suda u Osijeku naložio je vještačenje predmeta pronađenih pored preminulog kako bi se točno utvrdilo kojim je od ta tri predmeta starac teško ozlijeđen kao i obdukciju kako bi se znalo točno vrijeme počinjenja kaznenog djela.