NARODNJAČKI KLUB

Redari pretukli 16-godišnjaka u Senju

09.12.2009 u 08:41

Bionic
Reading

U narodnjačkom klubu u centru Senja u nedjelju ujutro pretučen je maloljetni S. B. (16) iz Senja, sin poznatog vlasnika restorana. Mladića su gotovo nasmrt pretukli redari u narodnjačkom klubu

U nedjelju u jutro s teškim ozljedama glave prevezen je u bolnicu u Rijeci. Iako je narodnjački klub u Senju bio pun krvi, policija u Senju prešutjela je događaj, pa su mediji došli do informacije tek kada su ogorčeni roditelji dječaka tražili da se javnost dozna što se dogodilo njihovom sinu. Navodno je mladić od izbacivača dobio batine zbog djevojke.

U Senju kažu da je noćni život Senja često u posljednje vrijeme pun krvavih tučnjava i brutalnih premlaćivanja. Osim šaka, rade bokseri i palice. U posljednje vrijeme dogodilo se pet-šest krvavih tučnjava, a u jednom slučaju ljetos pretučeni su njemački turisti.

'Narodnjački klub je posebna priča. Dovoljno ti je da čaša padne na pod da te redari ubiju. Mladi vole narodnu muziku, pa idu tamo, a roditelji strahuju hoće li se živi vratiti kući', rekao je jedan Senjanin za Jutarnji list.