SLAVONSKI BROD

Preminula od ozljeda iz prometne nesreće

07.12.2009 u 13:17

Bionic
Reading

Od zadobivenih ozljeda preminula je 81-godišnjakinja stradala u prometnoj nesreći u mjestu Bečic, dok je pokušavala prijeći kolnik. Na staricu koja se, kako izvještava PU Brodsko-posavska, 'nije uvjerila da to može učiniti na siguran način', naletio je automobil Opel Kadet, kojim je upravljao 73-godišnjak

SLAVONSKI BROD - Pješakinja je zadobila teške tjelesne ozljede te je nakon ukazane liječničke pomoći zadržana na daljnjem liječenju u bolnici u Slavonskom Brodu, gdje je i preminula. Danas će se izvršiti obdukcija koja će pokazati točan uzrok smrti.

Carinski prekršaji

U Slavonsko-brodskoj županiji tijekom vikenda počinjeno je nekoliko kaznenih djela i prekršaja. Tako je policija u suradnji s carinicima na graničnom prijelazu Slavonski Brod, prilikom granične kontrole vozila i osobne prtljage, u prtljažniku automobila pronađeno 70 kutija raznih vrsta cigareta, koje je 20-godišnjak unio u Hrvatsku izbjegavajući mjere carinskog nadzora. Nešto kasnije, utvrđeno je i da se u BMW-u kojim je upravljao 21-godišnji državljanin BiH, nalazi veća količina robe čiji je promet ograničen. Temeljem sudskog naloga izvršena je pretraga vozila. U prednjim i zadnjim vratima te ispod sjedišta vozača pronađeno je ukupno 1.280 kutija raznih vrsta cigareta (890 kutija Ronhill lights i 390 kutija Ronhill super lights).

U Novom Varošu pretražen je pak BMW kojim je upravljao 32-godišnji državljanin Švedske te je pronađeno 20 kilograma svježeg kravljeg sira, 5,24 kilograma kave, 10 kutija cigareta marke Boss lights i 15 kutija cigareta Marlboro, koje je vlasnik unio u Hrvatsku izbjegavajući mjere carinskog nadzora.