TRAGIČAN ISHOD

Umrla žena na koju je naletjelo vatrogasno vozilo

23.02.2017 u 17:02

  • +15

Požar u Studentskom domu Cvjetno naselje

Izvor: Cropix / Autor: Tomislav Kristo

Bionic
Reading

U četvrtak u 14,50 sati umrla je žena na koju je u srijedu poslijepodne prilikom intervencije u studentskom domu Cvjetno naselje naletjelo vatrogasno teretno vozilo, doznaje se u KBC-u Sestara Milosrdnica

Ispred zapaljenog paviljona 41-godišnji vozač specijalnog vatrogasnog vozila zadnjim desnim dijelom naletio je na 77-godišnju pješakinju koja je stajala na prilaznom kolniku paviljonu i pritom je teško ozlijedio, zbog čega joj je amputirana noga.

Bolnica je jutros izvijestila da se stradaloj 77-godišnjakinji pogoršalo stanje i da je njezin život ugrožen. Vozač vatrogasnog vozila zagrebačkih oznaka, neslužbeno se doznaje, podvrgnut je alkotestu koji je bio negativan. Požar je iz neutvrđenih razloga izbio u srijedu oko 15,15 sati u čajnoj kuhinji na drugom katu četvrtog paviljona studentskog doma, te se proširio na ostale prostorije, izvijestila je zagrebačka policija.

Zbog udisanja dima liječnička pomoć pružena je 28-godišnjaku i 22-godišnjaku. Uzrok požara zbog kojeg su vatrogasci izašli na teren trebao bi biti utvrđen očevidom.