MAHAO HLADNIM ORUŽJEM

Ludo jutro u Đakovu: Autom ušao u zgradu Poglavarstva

20.02.2017 u 11:07

Bionic
Reading

Nešto prije devet sati ujutro dogodila su se dva incidenta u Đakovu, koje policija trenutno istražuje, nastojeći utvrditi jesu li povezani. Muškarac navodno naoružan hladnim oružjem pokušao je napasti zaposlenike Poglavarstva te se autom zabio u vrata zgrade, dok je nekoliko minuta ranije na poslovnici Fine razbijeno staklo

'Konkretno, u zgradu Poglavarstva jedna je osoba utjerala vozilo i oštetila vrata. Ona je privedena u Policijsku postaju u Đakovu i sada traje očevid te razgovor s osumnjičenim', kazao je glasnogovornik Policijske uprave osječko-baranjske, javlja N1.

To se dogodilo u 8:45 sati, a samo tri minute ranije policiji je stigla i dojava da je došlo i do oštećenja na zgradi Fine te da je razbijeno staklo. Potvrdio je da su dobili dojavu da je muškarac bio naoružan hladnim oružjem te da je pokušao napasti zaposlenike Poglavarstva, međutim, te tvrdnje zasad nisu potvrđene, kao ni navodi da se radi o činu iz protesta.

'Trenutno traju očevid i razgovor s osumnjičenikom, nakon čega ćemo utvrditi i razinu oštećenja i motive. Što se tiče informacije da je osoba sa sobom imala nož, to se tek treba utvrditi pregledom vozila i same osobe', navodi službenik PU osječko-baranjske. Informaciju je prva objavila lokalna satirična Facebook stranica Hardkoo 6. Pročelnik gradonačelnikova ureda nije nam htio ništa reći osim da se ne radi samo o napadu na zgradu Poglavarstva, već i na Finu te jednu trgovinu.