'PIŠTOLJ NA GLAVU'

Pretučeni Dubrovčani u Mostaru, nazivali ih ustašama

24.01.2017 u 13:33

Bionic
Reading

Dvojica Dubrovčana zadobili su ozljede glave i drugih dijelova tijela nakon što su ih u nedjelju nedaleko Mostara napala dvojica nasilnika, dok mediji u tome gradu u utorak navode kako su ih napadači vrijeđali govoreći da su ustaše te ih nakon toga napali i pretukli, prijeteći čak i pištoljem

Dvojica mladića iz Dubrovnika došli su u noći na nedjelju vozilom dubrovačkih registracijskih oznaka u restoran kod benzinske crpke HIFA, gdje su ih napala dva muškarca.

Udarali su ih pepeljarama, rukama i nogama. Po navodima iz MUP-a Hercegovačko-neretvanske županije zadobili su potres mozga, otekline i druge ozljede te su prebačeni na odjel Hitne pomoći Sveučilišne kliničke bolnice u Mostaru

Mediji u Mostaru navode kako su dvojicu Dubrovčana napali i tukli dvojica Bošnjaka, Esmer Crnomerović (24) i Salko Gološ (47). Ubrzo je stigla policijska ophodnja nakon čega su nasilnici pobjegli zaradivši samo prekršajne prijave.

U izjave za medije mladići iz Dubrovnika, čiji identitet nije otkriven, naveli su kako im je prišao jedan nasilnik nakon što su stigli u restoran, počeo im je psovati i nazvao ih je ustašama.

'Nakon toga me je više puta udario pepeljarom po glavi i gađao mobitelom koji je također zgrabio sa stola. Prijatelj mi je htio priskočio u pomoć, ali drugi stariji napadač mu je prislonio pištolj na glavu i izustio: 'Bolje ti je nemoj!' I njega su tukli', ispričao je za medije jedan od dvojice ogorčenih mladića.