'SVE ĆU VAS POBITI!'

Nećak narkobossa prijetio policiji smrću

03.12.2009 u 13:47

Bionic
Reading

Policija je u Dugopolju uhitila Cvjetana Skendera iz Lovreća, inače nećaka hrvatskog narkobossa Ivana Skendera koji je 2003. u Austriji uhićen s dva kilograma kokaina. Cvjetan je uhićen jer je policiji prijetio ubojstvom

Naime, on je u svom Porscheu Gemballa njemačkih registracijskih oznaka stajao uz cestu blizu benzinske postaje OMV u Dugopolju, kada su do njega došli policajci u namjeri da ga legitimiraju. Kako se to Cvjetanu nije svidjelo, počeo je vikati: 'Sve ću vas pobit', bacit ću bombu', zbog čega je i uhićen, piše Dalmacijanew.

Uz kaznenu prijavu zbog prijetnje priveden je prekršajnom sucu u Solinu koji mu je nepravomoćno odredio kaznu zatvora u trajanju od dvadeset dana.

Inače, Cvjetan živi u Njemačkoj, a kada dođe u Hrvatsku, boravi kod svog oca u Lovreću.

Od njega je poznatiji njegov stric Ivan koji je 2003. u blizini Graza s još trojicom suradnika uhićen s dva kilograma kokaina.

Tada je optužen da je kao vođa skupine krijumčara droge prebacivao kokain iz Hrvatske u Austriju, a austrijska policija ih je opisala kao izrazite profesionalce u svom poslu. U Grazu je osuđen na osam godina zatvora i još izdržava svoju kaznu.