NAPAD IZ ZASJEDE

U Rijeci kamenovana kolona navijača Hajduka

23.10.2016 u 16:33

Bionic
Reading

Desetak automobila oštećeno je u napadu kamenjem koji se dogodio u subotu navečer, nešto iza 19 sati, na riječkoj obilaznici. Kako tportal doznaje, nepoznata skupina zasula je kamenjem i manjim stijenama kolonu u kojoj su se nalazili navijači Hajduka na povratku s utakmice u Puli. Dogodilo se to na ulazu u tunel Škurinje i puka je sreća da nitko nije stradao, ali i da se zbog razbijenih automobilskih stakala nisu dogodile prometne nesreće

Kolona napadnuta s uzvisine ispred ulaza u tunel u tom trenutku bila je pod uobičajenom policijskom pratnjom, no nakon kraćeg zaustavljanja u samom tunelu putovanje je nastavljeno. Unatoč tome, riječka policija o incidentu nije ni izvijestila javnost.

Napadači, ni previše pametni ni previše hrabri, odmah su se razbježali.

'Možemo potvrditi da je u subotu u 19.10 sati za riječkoj zaobilaznici, ispred tunela Škurinje, bačeno kamenje na kolonu vozila. U ovom trenutku radimo na utvrđivanju činjeničnog stanja', na upit tportala potvrdili su iz Policijske uprave primorsko-goranske.

Zbog nastavka putovanja policajci na licu mjesta nisu ni zbrajali materijalnu štetu, a napadnuti vozači i putnici upućeni su da je prijave u vlastitim policijskim upravama.